1. Bruger det samme perfekt opsatte billede igen og igen, bare til at poste tekst om alt muligt andet. Er det virkelig det eneste billede du har på din kamerarulle? Og har du hørt om kontekst? Måske en tekst om tømmermænd ikke nødvendigvis passer godt til det 5. billede af din kähler vase?😂

2. Poster billeder uden caption (Beyonce style). Øhhh, hvad er det vi kigger på? Temmelig øv at tænke, “øj det ser lækkert ud, hvad mon det er og findes der en opskrift?”, og så kunne konstatere at det åbenbart er hemmeligt🙈

3. Folk der skamredigerer alle deres instabilleder, så de har præcis samme tone af rosa/pastel. Det tager så lang tid at de ofte først poster billedet mange timer eller dage efter det er taget. Knap så instant gram, kan man måske sige 😂 Mere insta og mindre filter, tak!

4. Folk der kun deler glansbilleder – come on peeps, vi skriver 2019, man må sgu gerne dele rod, lortedage og junkfood, det andet bliver for kunstigt😴 Btw, en af dem jeg synes er mega sej til netop at dele lidt af det hele, er hende her.

5. Folk der skamløst kører konkurrencer med små ligegyldige præmier, med eneste formål at få flere følgere. Især dem der højt og flot skider på markedsføringsloven😡 (sorry, der blev det lidt nørdet🙈).

“Tag alle du kender og vær med i konkurrencen om 2 poser Haribo”. Øhhh nej tak? 🙈 Bevares, konkurrencer kan være fint at bruge i ny og næ, særligt til at skabe opmærksomhed om et produkt eller en god sag, det bruger jeg da også selv (i mit arbejde that is, ikke på min lille blog her🤣). Men de influencere der bruger det konstant for at få en masse nye følgere, der må jeg bare sige, at de følgere man får ud af det er altså ikke nødvendigvis er særlig loyale, og mange er ikke engang i ens målgruppe. Relevant indhold er nu engang vejen frem👍🏻.

Det var lige lidt øfning herfra – hvad er jeres hade insta-trend?😎

Ps. Hvis du ikke har læst mit seneste indlæg om nyt job, så kan du gøre det lige her.

God fredag derude – husk at bede!🤣

Share: