Om mig

“Mette from the blog” er en personlig blog om mit liv. Her kan du læse om alt hvad der rører sig i mit hoved, fra graviditet, fødsel, mine børn, mit store vægttab, mine anbefalinger til restauranter, serier og meget mere.

Lige nu er jeg gravid, med termin i juli. Så mit fokus lige nu er naturligt nok på graviditet, babyudstyr, fødsel og andre ting i den dur. Så snart lillebror er ude, så er det min plan, at jeg skal fortsætte mit store vægttab (57 kg før gravidtet). Det vil sige både komme af med graviditetskiloene, samt de ca. 25 kg. jeg manglede før graviditeten. Så der bliver fuld knald på træning og sund kost.

Hvem er Mette from the blog?

Jeg hedder som sagt Mette, blev født i 1986, voksede op på den københavnske vestegn (“the block” you know 😉 ). Gik i skole, mødte Martin, læste på universitetet, købte hus i Greve, fødte Thor, blev gift med Martin og lige om lidt venter vi som nævnt en lillebror.

Mette from the blog - om mig

Jeg er uddannet cand.merc.it og har de seneste 10 år arbejdet med marketing, digital forretning og e-handel. Efter min barsel skal jeg på jagt efter drømmejobbet, så sig endelig til hvis I har nogle gode ideer til gode arbejdspladser.

Shopaholic

Udover min kærlighed til “fine dining” og andre luksuriøse ting, er jeg bidt af en gal onlineshopper og eeelsker at handle på nettet. Så bloggen vil helt sikkert også indeholde indlæg om børnetøj, dametøj, plus size tøj, træningstøj og meget mere.

Elsker og hader

Jeg elsker gourmet mad og god kvalitet. Jeg hader bureaukrati, snæversynethed og dumme mennesker. Jeg tror på at gøre en forskel i verden og så er jeg feminist til fingerspidserne.

Jeg er vild med Mars is, mor med stort M og jeg håber du vil hygge dig med at læse med,her på bloggen. Velkommen til!